Як правильно харчуватися в піст

Як правильно харчуватися в піст

Як правильно харчуватися в піст
Як правильно харчуватися в піст

Дієтолог Антоніна Стародубова розповіла, як правильно харчуватися в піст, щоб не нашкодити здоров’ю і отримувати всі необхідні для організму вітаміни і мінерали.

Дієтолог порекомендувала додати до свого щоденного раціону 40 г горіхів і насіння. Це допоможе заповнити необхідну кількість білка, клітковини і мінералів. Вона зазначила, що порція горіхів не повинна перевищувати 40 г, оскільки горіхи, незважаючи на всю їх користь, дуже калорійний продукт.

«Намагайтеся харчуватися так, щоб під час посту ваш раціон був збалансований за основними поживними речовинами: білками, жирами, вуглеводами, вітамінами та мінеральних речовин», — сказала вона.

Стародубова зазначила, що вкрай важливо дотримуватися режиму харчування. Пропуск прийому їжі може обернутися неприємностями. Вона порекомендувала перейти на п’ятиразове харчування на час посту.

«Добре, якщо три основних прийоми їжі будуть доповнені двома невеликими перекусами, а за дві години до сну можна з’їсти печене яблуко або інший фрукт», — порадила Антоніна.

Джерело

Подписывайтесь на "Блокнот Херсона" в Telegram или Viber




1 комментарий к “Як правильно харчуватися в піст”

Оставьте комментарий