На Херсонщині відкрили власну справу понад 3 тисячі новачків бізнесменів

На Херсонщині відкрили власну справу понад 3 тисячі новачків бізнесменів vidkrili-vlasnu-spravu-ponad-3-tisyachi-novachkiv-biznesmenivНа Херсонщині відкрили власну справу понад 3 тисячі новачків бізнесменів



В органах фіскальної служби області з початку року розпочали власну справу 3346 суб’єктів господарської діяльності, з них 787 юридичних осіб та 2 559 фізичних осіб – підприємців. Найбільш популярними видами діяльності серед новачків – комерсантів є роздрібна та оптова торгівля в неспеціалізованих магазинах, діяльність громадських організацій та комп’ютерне програмування .

За кількістю суб’єктів господарської діяльності лідером є обласний центр. Так, в Херсоні ведуть свій бізнес 1 497 платників податків.

Для спрощення умов ведення бізнесу, Державною фіскальною службою забезпечено взяття на облік юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців в день надходження відомостей з Єдиного державного реєстру та відповідно зменшено до одного дня обмін інформацією між Єдиним державним реєстром юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та інформаційними системами ДФС (ЗУ від 02.02.2015 № 191-VIII).

Источник





Оставьте комментарий